keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Etananlimaa lärviin, skin79 snail nutrition bb!

Kyllä, ihan oikeasti. Bb-voide, jonka inci-listassa komeilee ensimmäisenä etananlima. Etananlima tekee iholle kaikkea ihmeellistä ja ihanaa, se esimerkiksi uudistaa ihoa tehokkaasti ja puhdistaa ihoa. 

Joku saattaa ajatella, eikö ole ällöttävää käyttää etananlimaista tuotetta. No ei, kun miettii minkälaisia myrkkyjä ihmiset tunkee kehoonsa, niin etananliman hierominen pärstään on aika pikku juttu.

Voide on hienossa pumppupullossa.


Voiteessa on SPF45. Voide lupaa kirkastaa väsynyttä ihon sävyä, auttaa ryppyihin ja vaalentaa ihoa. Vaikka voide lupaa vaalentaa ihoa, ei huolta, ei sitä käyttämällä päädy näyttämään valkoiselta kuin Michael Jackson vanhempana. Ihon vaalentaminen on Aasiassa suosittu juttu, ja suurin osa siellä tehdyistä bb-voiteista lupaa vaalentaa ihoa. Konkreettista vaikutusta en ole itse ainakaan huomannut. Jos tästä vielä muuttuisin vaaleammaksi, luulisi ihmiset kummitukseksi.

Meikkivoiteissa käytän aina joka sarjasta vaaleinta sävyä. Tästä bb-voiteesta on tarjolla vain yksi sävy. Sävy on minulle aavistuksen liian tumma, mutta ohuella kerroksella ja tarkalla häivyttelyllä sen saa sulautumaan naamaan. Muutaman itserusketus-kerran jälkeen voide sopii täydellisesti ilman kauheata työstämistäkin.  Skin79 voide on kuitenkin esimerkiksi paljon vaaleampi ja vähemmän oranssi kuin Garnierin bb-voiteen light sävy.

Vasemmalla Skin79, oikealla vertailun vuoksi Lumene Blurin 0-sävy.


Levitettyinä. Skin79 voiteessa on aavistuksen harmahtava sävy.




En ottanut tästä kuvaa omalla naamalla, sillä en tunne mielekkääksi kuvata omaa lärviä, ja netistä kyllä löytyy muiden kuvia tästä jos kiinnostaa :)

Voide on kosteuttava, joten se jättää iholle kuulaan pinnan. Itse puuteroin kevyesti koko naaman, sillä muuten se jää makuuni aavistuksen liian kuultavaksi. 
Kuultavuudestaan huolimatta tämä bb-voide pysyy ihollani paremmin kuin useimmat meikkivoiteet. Suunnilleen kolmen-neljän tunnin kuluttua levityksestä täytyy puuteroida t-alue uudestaan, mutta illalla työpäivän jälkeen voide näyttää ihan siistiltä vielä. Ihoni onkin enemmän kuivuuteen taipuvainen,
Rasvaiselle iholle en suosittelisi tätä. Tämä voide on parhaimmillaan kuivalla ja ikääntyvällä iholla.

Tuote on voimakkaasti hajustettu, ja ei, se ei tuoksu etanoilta. Tuoksu on kukkainen, ja tuoksuu vielä nenään hetken voiteen levityksenkin jälkeen, joten jos olet hajuherkkä, ei tämä ole sinun tuote.

Olen ostanut voiteen ebaystä, ja tällä hetkellä sillä on hintaa sing-sing-girlillä 11,67 puntaa, eli  15,71 euroa. Hinta ei ole paha, sillä tuotetta tulee 40 milliä, joka riittää ikuisuuden. Postikulut ovat ilmaiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)