maanantai 23. helmikuuta 2015

ihmeitä iherbistä, osa 1

iHerb on amerikkalainen nettikauppa, joka myy ravintolisiä, ruokatarvikkeita, kauneudenhoitotuotteita ja jopa lemmikkieläimille erilaisia tuotteita.
iHerbissä useat tuotteet ovat luonnonmukaisempia kuin normaaleissa kaupoissa.

Itse tykkään tilata iHerbistä kauneudenhoitotuotteita, kuten hoitoaineita. iHerbin hiustenhoitotuotteet on ollut mulle ihan huippuja, koska ne sisältää enemmän erilaisia öljyjä ja hoitavia aineita kun marketin tuotteet.

Tänään esittelyssä on eka shampoo ja hoitoaine, jotka tilasin iHerbistä.

Acure organics moroccan argan stem cell + argan oil shampoo ja hoitoaine.
Acure organics on amerikkalainen perheyritys, joka valmistaa kaikenmoisia luonnollisia kauneudenhoitotuotteita. Tuotteet eivät ole eläimillä testattuja, ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai muita kamalia myrkkyjä.



Tätä argan oil - shampoota suositellaan normaaleille, kuiville ja kiharoille hiuksille. Koska tuote on sulfaatiton, se sopii erinomaisesti värjätyille hiuksille. 

Shampoo on koostumukseltaan kirkasta ja geelimäistä. Silloin kun olin pieni, kaikki marsipaani-tikkarit oli tosi in. Kerran saatiin siskon kanssa sellaiset marsipaani puuha-pete tikkarit. Nämä tuotteet tuoksuu täsmälleen siltä!

Sulfaatittomuudesta huolimatta, tämä shampoo vaahtoaa hiuksissa hyvin. Mulla on tapana tehdä kaksi vaahdotusta joka shampoolla, että varmasti tulee puhdasta.

Hiukset tuntuu jo shampoon jälkeen tosi sileiltä, tämä onkin tosi hoitava shampoo. Helposti rasvoittuville hiuksille tästä on varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä. Hiukset jää pesun jälkeen kiiltäviksi.

Tämä onkin ihan ehdottomasti yksi mun lempparishampoista ikinä, mutta ikävä kyllä mun päänahka on jotenkin herkistynyt tälle. Rupeaa kutittamaan päänahkaa, ei mitään sietämätöntä, mutta kuitenkin tämä shampoo lähtee siskolle testiin.

Hoitoaine on valkoista, ja todella paksua. Sitä on vähän vaikea saada levittymään hiuksiin. Poishuuhteleminen kannattaa tehdä tarkasti tämän paksuuden takia. 
Hiukset ei huuhteluvaiheessa tunnu mitenkään supersileiltä, mutta kuivuttuaan ne kyllä on siloisat ja pehmeät. Hoitoaine ei sisällä silikonia, joten se ei latista hiuksia.

Shampoolla  ja hoitoaineella on iHerbissä kummallakin hintaa 7.45 euroa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)