tiistai 17. helmikuuta 2015

Parasta marketista

Käytän iloisesti sekaisin markettien, kampaamoiden ja nettikauppojen hiustuotteita. Monesti kuulee sanottavan, että kampaamoiden tuotteet on parempia kuin markettien. Minusta väite ei pidä paikkaansa, sillä niin marketeista kuin kampaamoistakin löytyy surkeita tuotteita ja hyviä tuotteita. Joskus  löytyy oikeita helmiä:


Suomalaisen XZ:n mustaherukka-sarja lupaa vahvistaa, kosteuttaa ja korjata hiuksia. Sisältää mustaherukansiemenöljyä. Tuotteet on suunniteltu ikääntyville ja oheneville hiuksille. Tuotteet eivät sisällä silikonia.

En taida ihan olla tuotteiden kohderyhmää, sillä ikää ei ole kuin päälle parikymmentä vuotta ja ohenemisesta ei ole tietoakaan, päinvastoin, tukkaa kasvaa kokoajan lisää :)
Hiukseni ovat kuitenkin luonnostaan kuivat ja karheat. Hiukset on pitkät, joten latvoilla on jo ikää. Hiuksia rasitan kerran viikossa föönillä, ja noin kerran kahdessa viikossa kuumilla raudoilla.

Mustaherukka tuotteet ovat hoitavimpia XZ:n tuotteita, joita olen itse kokeillut. Vaikka tuotteiden luvataan korjaavan hiuksia, on nämä minun mielestä ehdottomasti enemmän kosteuttavia tuotteita.

Nämä tuoksuu aika makealle, semmoselle karkkiselle. Ei nyt välttämättä ihan mustaherukalta..

Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti puhtaaksi. Vaahto on runsasta, joten hiukset puhdistuvat helposti. Hiukset jää jo pelkän shampoon jäljiltä kosteutetun tuntuisiksi.

Hoitoaine on siitä jännä tapaus, että mun hiukset ainakin imaisee sen heti. Levityksen jälkeen tuntuu kuin hiuksissa ei olisi mitään. Tämän hoitoaineen kannattaa minusta antaa vaikuttaa ainakin kymmenen minuuttia, että saa parhaan tehon irti.
Huuhteluvaiheessa hiukset tuntuu sileiltä, mutta näiden kosteustehon huomaa parhaiten hiusten kuivumisvaiheessa, sillä mun hiukset vetää loiville laineille. Laineet katoaa kyllä kun hiukset on kokonaan kuivuneet, mutta se on merkki siitä, että mun hiukset on saanut kunnolla kosteutusta.

XZ:n tuotteita löytyy melkein joka kaupasta ja marketista. Hinta on jotain kolmen euron paikkeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)