torstai 26. helmikuuta 2015

Matrix oil wonders- öljyjen ihmeitä?

Matrixin oil wonders- hiustenhoitosarja lupaa hoitaa hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi marokkolaisen arganöljyn avulla.

Nämä on tuotteita, joita en normaalisti ostaisi. Shampoon ja hoitoaineen sisältö on mun mielestä aika huono, sillä arganöljy on inci-listassa ihan loppupäässä. Hoitoaineen öljyn taikakin perustuu enimmäkseen mineraaliöljyyn.

Joskus kuitenkin kaipaa hemmottelua, ja töiden jälkeen väsyneenä heikkona hetkenä kaipasin jotain kivaa, joten klikkailin nämä lookfantasticin ostoskoriin. Koska näyttäähän noi pullot hienolta ja ne tuoksuu hyvältä.



Shampoo on öljynväristä ja aika juoksevaa. Siinä on voimakas myskinen tuoksu, vähän miehekäs jopa. Itse tykkään tuoksusta, se on yksi paras asia näissä ♥

Shampoo sisältää silikonia. Välttelen sitä hiustenpesuaineissa yleensä, koska se kutittaa päänahkaa, jos useasti käyttää. Välillä kuitenkin tekee mieli saada oikein silkosa ja pehmeä tukka, ja siihen tarkoitukseen tämä shampoo soveltuu hyvin. Hiukset jää kiiltäviksi ja tuoksuu hyvältä.


Hoitoaine on valkoista ja paksua. Paksuudesta huolimatta hoitoaine on hyvin kevyesti hoitava. Arganöljy on tässäkin inci-listalla loppupäässä. Kuten aiemmin mainitsin, perustuu öljyn ihme tässä mineraaliöljyyn. Hoitoaineen takapuolella kehotetaan lisäämään hoitoaineen joukkoon Matrixin omaa hiusöljyä, jolla voisi saada lisää silottavuutta.

Hoitoaine on niin kevyt, ettei se vaan onnistu hoitamaan mun hiuksia tarpeeksi. Varsinkin latvat jäävät ihan liian rapeiksi mun makuun. Olenkin käyttänyt tätä hoitoainetta hoitamaan hiuksia korvien yläpuolella, lähellä tyveä, sinne kun ei viitsi kovin raskaita aineita tunkea.

Kaiken kaikkiaan, shampoo ihan kiva, hoitoaine ei.

Shampoolla on hintaa lookfantasticilla 11.98e ja hoitoaineella 10.96e.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)