keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Oriflamen Pretty Swan

Vaikka kaiken muun kosmetiikan suhteen olen hyvinkin avarakatseinen, on hajuvesi ollut aina sellainen, jossa mielestäni halvalla ei ole saanut hyvää.

Lempparituoksuihini ovat kuuluneer Miss Dior, Givenhyn Play for her sekä Escadan eri tuoksut.
Tuntui kuitenkin aina välillä haaskaukselta tuhlata vaikkapa töihin mennessä kallista hajuvettä.

Oriflamen kuvastoa selatessa päätin ihan sokkona tilata Pretty Swan-nimisen tuoksun. Pullon kuva näytti kivalta, ja fragranticassa luki tuoksun olevan vaniljaisen puuterisen tuoksuinen.




Tuoksusta on tullutkin yllättäen ihan lempparini! Tuoksu on jotenkin ihanan lämmin, olematta mausteisen tuoksuinen kuitenkaan. Tuoksussa on jotain hyvin tuttua ja kotoisaa, en tiedä kuitenkaan miksi :D Tähän pulloon on tullut tartuttua ehdottomasti eniten viime aikoina.

Tuoksun alkunuotit ovat vaaleanpunainen pippuri, mandariini, appelsiini ja bergamotti. Sydännuotit ovat aprikoosi, heliotrooppi ja jasmiini. Pohjatuoksussa esiin tulevat myski, koivu, vanilja, sammal ja tonkapapu.
Nuotit kuulostavat hienoilta, mutta omaan nenääni haistan tässä vain aprikoosin ja vaniljan, joiden makeutta tasapainottaa myski ja vaaleanpunainen pippuri.

Tuoksu sulautuu omaan ihoon, joten harjaantumattomampi nenä ei välttämättä edes tajua, että kantajalla on hajuvettä yllään.
Tuoksu kestää noin kolmisen tuntia, jonka jälkeen en haista sitä ollenkaan.
Pretty swan on tuoksu, joka sopii mielestäni niin nuorille, kuin varttuneemmillekkin. Ehdottomasti arkituoksu, sillä tuoksu ei ole kovin voimakas.

Pretty swan maksaa oriflamen nettikaupassa tällä hetkellä 29 euroa, mutta kampanjalehtisissähän nämä tuoksut on tosi useasti alennuksessa, omani ostin 19 euron hintaan. Mielestäni tämä tuoksu on kyllä hintansa väärti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)