torstai 5. maaliskuuta 2015

Alban jätettävä hoitoaine

Tässä on hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota voin suositella kaikille kuivista hiuksista kärsiville, hiusten kasvattajille ja erityisesti niille joiden hiukset katkeilee paljon latvoista.

Alba Botanican hajusteeton jätettävä hoitoaine on melkeinpä jopa kulttituotteen asemassa. Ei syyttä, sillä tämä on yksi parhaista hiustenhoitotuotteista, jota olen itsekkään kokeillut. Ja uskokaa pois, olen kokeillut monia.


Se, mikä tästä jätettävästä hoitoaineesta niin ihmeellisen, on sen sisältö. Se sisältää kookosöljyä, kasviproteiineja ja antioksidantteja. En tiedä, mitä antioksidantit tekevät hiuksille, mutta kookosöljy ja proteiinit ainakin paikkaa vaurioitunutta hiusta.



Annostelen tätä pyyhekuiviin hiuksiin herneen kokoisen nokareen. Ohuille hiuksille suosittelen ehdottomasti pienempää määrää, koska tämä on aika rasvaista, ja voi helposti lähmätä hiukset. Omat hiukseni imevät tämän täysin, ja tämä tuo niihin kaivattua raskautta. Hiusten latvat jäävät huomattavasti sileimmiksi ja terveämmän tuntuisiksi, kuin ilman tätä.

Tuote on hajusteeton eli se tuoksuu ihan apteekin perusvoiteelle. Minua se ei häiritse yhtään, koska laitan kuitenkin hiuksiin montaa muuta tököttiä jotka tuoksuu.

Uskon, että tämä tuote on yksi tärkeä osatekijä, että olen saanut hiukseni kasvamaan niin pitkiksi.

Alba Botanica käyttää tuotteisaan luonnollisia ainesosia sekä tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteita ei testata eläimillä.

Joten jos hiuksesi ovat kuivat ja katkeilevat, ja toivot niiden katkeavan, suosittelisin kokeilemaan tätä. Kannattaa aloittaa varovasti pienellä annostelulla :-)

Tämän ihmeputelin hinta? Tällä hetkellä iHerbissä  noin 6,50e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)