maanantai 2. maaliskuuta 2015

Mummontuoksuinen on hyvä :-)

Nimittäin tämä Nivean Creme care - suihkusaippua tuoksuu aivan Nivea Cremeltä, sinipurkkiselta ihovoiteiden klassikolta.  Tämä myös sisältää samoja ainesosia ja lupaa jättää iholle kosteutetun ja pehmeän tunteen jopa pyyhekuivauksen jälkeen.

Suihkusaippuat on ehkä vähän tylsiä arvosteltavia, sillä en huomaa niissä kamalasti eroja :D  Mutta tiedän, että on paljon suihkusaippuahamstereita, jotka tykkää lukea niistä.



Minulle Nivean tuoksu on mummomainen. Se ei silti ole paha asia, sillä mummomainen on hyvä. Tuoksu on jotenkin semmoinen tuttu ja turvallinen.
Meidän perheessä Nivean Creme - voide onkin äärimmäisen suosittu. Sitä käyttää perheen jokainen nainen, mukaan lukien 10-vuotias pikkusiskoni :)

Suihkusaippua itsessään on valkoista ja levittyy helposti. Ei vaahtoa mitenkään erityisen hurjasti, mutta pesee ihon puhtaan tuntuiseksi. Iho ei tunnu erityisen kosteutetulta, mutta sitä ei myöskään kiristele pesun jälkeen.

Tuoksu leijailee suihkussa pesun aikana, ja pystyn haistamaan sen iholta jonkun aikaa pesun jälkeen. Tuoksu ei jää iholle kuitenkaan pitkäksi aikaa. Juuri niinkuin tykkään.

Sain tämän suihkusaippuan lahjapakkauksessa, joten hinnasta en osaa sanoa. Luultavasti 2-3 euron luokkaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)