perjantai 22. toukokuuta 2015

Päivävoidepettymys

Luultavasti teillä muillakin tulee välillä vastaan tilanteita, kun sen lempparivoide purnukan pohja paistaa ikävästi, mutta ette vaan jaksa raahautua juuri siihen kauppaan mistä tuota maagista lemppari-rasvaa voi ostaa?
 Minulle kävi juuri näin. Hädän hetkellä naaman kiristellessä oli riennettävä lähimpään ruokakauppaan ostamaan mikä tahansa päivävoide.
Harmikseni kaikista kaupan purnukoista onnistuin ostamaan juurikin sen, joka ei toimi mun iholla yhtään!



L'orealin triple active day cream on päivävoide, joka on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Ihoni rasvoittuu päivän aikaan nenästä, otsasta ja leukaperistä, joten ajattelin tämän olevan mulle hyvä. Vielä kun töissä tulee hikoiltua tosi paljon.

Voide ei ole kosteuttavimmasta päästä, ja mun ihoa jääkin kiristelemään tämän jälkeen. Iho jää kyllä mattapintaiseksi, joka on sekaiholle toivottava ominaisuus.
Kaiken lisäksi vaikka tämän kuinka antaisi imeytyä ennen meikkiä, rupee tämä ihan joka kerta meikkivoidetta levittäessä rullaantumaan. Siis kyseessä on niin serious business, että naama on ihan täynnä sellaisia rullautuneita murusia. Niitä on kiva yrittää nyppiä pois, kun ne tarttuu hiuksiinkin.
Tuotteessa on aika voimakas perinteinen voidetuoksu.

Joten, ihan älytön huti minulle. Voi toimia rasvoittuvalle iholle, semmoiselle ihmiselle joka ei käytä meikkiä.
Itse käytän tämän varmaan kesällä pois niin, että levitän tätä vain nenään ja leukaan, ja muualle kasvoihin jotain toista voidetta.

Jos kuitenkin innostuit tästä mairittelevasta arvostelusta, tätä voidetta voi ostaa muun muassa netanttilasta 9,50 euron hintaan. Kellään kokemuksia tuosta kuivan ihon versiosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)